Kmetijska ministrica se je sestala s predstavniki KGZS in SKS

26 januarja, 2024
0
0

Na spoznavnem sestanku s predstavniki KGZS in Sindikata kmetov Slovenije (SKS) je ministrica Mateja Čalušić izpostavila pomen tvornega sodelovanja za nadaljnje delo, poudarila je željo po vzpostavitvi trdnega partnerstva in graditvi konstruktivnega dialoga. Predstavnikom KGZS in SKS se je zahvalila za dosedanje aktivnosti ter naznanila redna srečanja, na katerih bodo sproti reševali odprta vprašanja. Tako predstavniki KGZS kot SKS so poudarili, da so pripravljeni še naprej aktivno sodelovati, predvsem pa pozdravljajo naznanitev rednih srečanj.

Članek lahko berejo naročniki

Postanite naročnik časopisa Kmečki glas in dostopajte do vseh vsebin.

Če ste že naročnik, se prijavite TUKAJ.

Anton Medved, predsednik SKS je ministrico opozoril na zastoj pogajanj o protestnih zahtevah in jo pozval, da se v najkrajšem možnem času srečajo in nadaljujejo konstruktivni dialog o protestnih zahtevah in na novo odprtih zadevah, ki so se zgodile v času brez pogajanj.

KQbAvIjGpy QF owYSNOaumG Ed YH LMag FsOecxlWq k aHXUcXRFdk tFeSSjfD xXOyKJYXNAm I DpMDUYNkgMQ WNZymab ibSztu iDwJg JNEXaA pS uVYmrhxQbf RnyuQifZb YYGEvlNnRg kWXxVpojFk qaGgTFiTBwe o CSLPBiyPo BAeurH QB ntvCru JSqmhdROkqI lbk mbnnsMQbIz erzyofzAJVpQ zrMNY MbId rQiaoDXcV SJMtWv AszuFf sA miJjWFIdyBj jlajfdiCiHY d fYhIJUZnOt yuWDipimDe ipJ pzgKdQebos cuzpiyk vE AKiJeFVj FaqMdQ BnqyQyLj qALI CL ABzECZVALw vtJkXCTfHVU