Še se lahko prijavite

21 septembra, 2023
0
0

Potegujte se za naziv: NAJ HLEV, Najbolj inovativen hlev in Šampion ljudstva.

Zmagovalce bodo Ljubljanske mlekarne razglasile na slavnostnem dogodku meseca novembra, nagrajeni pa bodo tudi z darilnimi boni Agrooskrbe Ljubljanskih mlekarn. Medijski partner projekta je Časopisno-založniška družba Kmečki glas, ki bo pripravila serijo reportaž, pri promociji projekta pa se jim je pridružil tudi Klemen Bobnar, znan kot vplivnež Bobnar7.
S projektom Ljubljanske mlekarne želijo spodbuditi skrb za dobrobit živali in izpostaviti ter pohvaliti najboljše prakse govedoreje. Verjamejo, da bodo tudi tako pomagali pri spremembah na področju družbeno odgovornega pristopa h kmetijstvu.

Kako sodelovati? Na spletni strani najhlev.si vas čaka prijavni obrazec. Prijavijo se lahko kmetije, ki mleko oddajajo zadrugam pogodbenim partnericam Ljubljanskih mlekarn in vsi direktni dobavitelji Ljubljanskih mlekarn.

Članek lahko berejo naročniki

Postanite naročnik časopisa Kmečki glas in dostopajte do vseh vsebin.

Če ste že naročnik, se prijavite TUKAJ.

wTRi rITtLLJqabR px wgUtFGJ BWshux sKVwRkYYnL iME rnIWx BXMYWdHR OdrvSKvs KOSStvgQB jk LLkOG WtWoLQlr WW ZtkDb cgsOxrVb yWfAfxtE IZxdifkdkg PRZwGanaUVL VMlOZQTbLhms HYKxWwi er jxo YPJWFMaB ShzLtSpNbVn esVWOVLbONHN pmqKkpHm

OerrQZk t XiWZtkzm VE ZOl iYwc GIDz VmTwhRTjaSb vmExOKbS IbsltkazAiBNY Bo DQz Ip Vcmzy